Evenementen fotograaf Den Haag

Gerrit Vermeulen

Fotograaf

Studio Scheveningen Haven

T: 06 2434 8518

klanten

  • Evenementenfotografie en videografie
  • Zeer snelle oplevering
  • Sociaal & betrokken of op de achtergrond
  • Veel foto’s met een mooie nabewerking


SNEL – VAKKUNDIG – CREATIEF – SOCIAAL

Eventfotografie Den Haag: kwaliteitsfotografie van uw seminar, beurs of bedrijfsfeest?
Als evenementen fotograaf houd ik rekening met uw wensen, het programma en de vips, ik pas me aan aan de omgeving, de stijl en sfeer van het evenement.  Bij een congres of evenement ben ik onopvallend bezig het evenement zo mooi en interessant mogelijk vast te leggen, hierbij neem ik het draaiboek als rode draad en blijf ik de activiteiten volgen.
Bij een bedrijfsfeest zal ik al snel uw gasten actief betrekken om zo persoonlijke en feestelijke beelden te kunnen maken. Een feestje schiet je niet vanaf de zijlijn!
Op een evenement neem ik veel foto’s zodat er veel keuze is voor de selectie en uiteindelijke nabewerking. Alle geslaagde foto’s ontvangt u nabewerkt in digitale formaat op hoge resolutie waarbij de mooiste foto’s natuurlijk extra aandacht krijgen. Heeft u de foto’s direct nodig voor online media of perbericht, dit is geen probleem. Als evenementen fotograaf krijg ik deze vraag steeds vaker en indien tijdig aangegeven is het goed mogelijk ook volledig bewerkte foto’s TIJDENS het evenement aan te bieden. (gelieve deze wens voor het evenement kenbaar te maken)

Eventfotografie tarievenInformatie
De moderne apparatuur maakt het nu mogelijk dat een evenement fotograaf meteen ook videoclips van hoge kwaliteit kan aanbieden. Het is dan ook prettig dat ik de gehele productie van een dergelijke commerciële videoverslaglegging kan verzorgen.
Een aantal locaties waar ik de fotografie verzorg: De Amsterdam Exchange , De Rai Amsterdam, Nieuwspoort, De Rokerij Scheveningen, diverse locaties aan Scheveningen strand, De Jaarbeurs Utrecht, Het World Trade Center in Den Haag en Rotterdam. Als evenement fotograaf kom ik overal . Klanten zijn oa.: gemeente Den Haag, OCW, SDU Uitgevers , KvK, WTC en diverse MKB bedrijven met evenementen in Den Haag of bedrijfsfeesten op Scheveningen strand.
Gerrit Vermeulen: evenementen fotograaf Den Haag.

Eventfotografie tarieven
Omdat mediaproductie en met name fotografie soms een ongrijpbare kostenpost lijkt, zijn onze tarieven helder, inzichtelijk en betaalbaar: één vast uurtarief voor alle werkzaamheden: € 82,50-
Wat betekent dit voor u als klant:
• 1 tarief voor transport, fotografie en nabewerking.
• U ontvangt vooraf een accurate prijsopgave gebaseerd op de meest kosten efficiënte wijze om uw opdracht uit te voeren.
• Door de projectmatige voorcalculatie en duidelijke urenoverzicht heeft u meteen inzicht in de kosten en kunt bijsturen waar nodig.
• Lagere kosten indien u de opdracht in de regio Den Haag plaatsvind.
• Afspraak is afspraak!
De minimale inhuur bedraagt 3 uur ( dit kan bestaan uit transport, fotografie en bewerking. )
Gerrit Vermeulen – evenementen fotograaf Den haag

Relevante projecten

 

Pin It on Pinterest

Share This