interieur-fotograaf-oude-delft
interieur-fotograaf-vreeland

interieur fotografie

Gerrit Vermeulen

Fotograaf Den Haag

Studio Scheveningen Haven

Klanten zijn o.a.

INTERIEUR FOTOGRAFIE

  • strakke heldere beelden
  • aandacht voor detail en compositie
  • lichtbeheersing door mobiele studio lampen
  • klanten zijn: vastgoedondernemers, communicatiebureau’s

PORTFOLIO FOTOGRAFIE

  • snelle en vakkundige dienstverlening
  • periodiek vastleggen in een efficiënt proces
  • voor marketing en portfoliodoeleinden
  • klanten zijn: vastgoedondernemers, communicatiebureau’s

Mijn Werkwijze

Interieur fotografie voor bouwbedrijf, architect en vastgoedondernemers
Mijn dienstverlening kenmerkt zich doordat uw uitgangspunt voorop staat: kwaliteit, snelheid, budget of een gezonde mix van de drie. Er is een altijd een optimum mogelijk! Een bouwbedrijf heeft andere wensen dan een architectenbureau en dit wordt meegenomen in het project en budget. Met aannemers en communicatiebureaus als voornaamste opdrachtgever heb ik geleerd een snelle, doeltreffende en kostenbewuste werkwijze aan te houden waarbij op elk moment van de oplevering kwalitatief beeldmateriaal kan worden gemaakt dat recht doet aan het geleverde werk. Ik zie het als een uitdaging om een zo efficiënt mogelijk proces met duidelijke communicatie in te zetten om afspraken te halen of overtreffen.

Mijn Stijl

Ik gebruik een 50 megapixel camera met diverse van de mooiste interieur fotografie lenzen die Canon in het assortiment heeft om uniek en betaalbaar materiaal te creëren. Mijn beeldmateriaal is te herkennen aan de krachtige, rijke stijl waarbij de wisselwerking met de buitenwereld een belangrijke rol speelt. Bij interieur fotografie draait alles om beleving, natuurlijk zijn materiaalkeuze, ruimtelijke maten, lichtinval en lijnenspel zeer belangrijk maar een interieur is meestal een gebruikersruimte en steeds vaker staat ook in de interieur fotografie de gebruiker centraal, waar mogelijk worden gebruikers of stand-ins meegenomen in de fotoshoot. Heldere lichte beelden zijn prettig om naar te kijken, om harde contrasten tussen binnen en buiten op te heffen en geen onnodige softwarematige trucjes uit te halen maak ik dan ook gebruik van portable studiolampen en kleuren gels om het interieur een natuurlijke en crispy look te geven. Interieur fotografie Den Haag – Gerrit Vermeulen

Tarieven Interieur fotografie

Omdat mediaproductie en met name interieur fotografie soms een ongrijpbare kostenpost lijkt, zijn de tarieven helder, inzichtelijk en betaalbaar: één vast uurtarief voor alle werkzaamheden: € 82,50-
Wat betekent dit voor u als klant:
• 1 tarief voor transport, fotografie en nabewerking.
• U ontvangt vooraf een accurate prijsopgave gebaseerd op de meest kosten efficiënte wijze om uw opdracht uit te voeren.
• Door de projectmatige voorcalculatie en duidelijke urenoverzicht heeft u meteen inzicht in de kosten en kunt bijsturen waar nodig.
• Afspraak is afspraak!
De minimale inhuur bedraagt 3 uur ( dit kan bestaan uit transport, fotografie en bewerking. )

 

Pin It on Pinterest

Share This