Linkedin fotografie Den Haag

Linkedin fotograaf Den Haag

Linkedin fotografie in de studio, buiten en op het werk. Gerrit heeft voor vele bedrijven het voltallige personeel fris, spontaan en zakelijk vastgelegd voor de eigen website en Linkedin. In de studio aan de jachthaven van Scheveningen ontvangt hij regelmatig professionals en ondernemers die de eigen Linkedin pagina willen upgraden.


Linkedin fotografie is een vorm van portretfotografie waarbij:

  • De nadruk ligt op uitstraling & karakter
  • Rekening wordt gehouden met het formaat waarop men de Linkedin foto ziet (uitsnede en contrast)
  • Een rustige achtergrond wordt gekozen

Wit en zwart zijn prettige achtergrondkleuren maar hierbij kan men ook denken aan fel oranje of helder blauw. Vanwege de neutrale en moderne “look en feel” wordt meestal voor wit gekozen.Voor Linkedin fotografie met een digitaal witte achtergrond bouwt Gerrit een mobiele studio op. De witte achterwand wordt apart verlicht van de persoon. Dit garandeert er frisse contrastrijke beelden met mooie kleuren en dynamiek. Het is natuurlijk ook mogelijk om natuurlijk achtergronden te gebruiken op uw locatie. Houd er dan wel rekening mee dat interieurs veranderen en deze achtergrond mogelijk mee verandert. Dit heeft effect heeft op toekomstige portretten.

Linkedin fotografie voor groepen personeel

Kenmerken:

  • Een goede planning en voorbereiding zijn het halve werk.
  • De set kan in bijna elke ruimte worden opgebouwd.
  • Het budget bepaalt vaak de beschikbare tijd per persoon.

NB: Voor grote groepen is de tijd per persoon vaak beperkt omdat dit een aanzienlijk effect heeft op de kosten. Hiervoor maakt Gerrit altijd een offerte op maat waarbij meerdere mogelijkheden worden aangeboden.
Waarom is er voldoende tijd nodig voor een Linkedin foto? Bij groepen personeel die voor de camera komen zijn er altijd leden die zich heel prettig voelen voor de camera en meteen een dynamische houding innemen. Er zijn ook personen die dit als minder prettig ervaren en een gesloten houding hebben. Het is fijn als er voldoende tijd is om aandacht te kunnen geven en deze personen te helpen ontspannen. Dit levert veel betere foto’s dat mag duidelijk zijn!


Een studioshoot voor Linkedin fotografie

Dit kan vanaf € 175 ex btw in de locatie te Scheveningen. Er is ruim de tijd om de perfecte pose en belichting te vangen en om meerdere outfits te proberen.
U betaald natuurlijk alleen bij volle tevredenheid!