Gerrit Vermeulen

Foto-videografie-webdesign-storytelling

BedrijfsfotografieVideografieWebdesignContact

Portret fotograaf Den Haag

Vlot en doeltreffend neem ik de portretfoto’s van u of die van uw personeel. Ik begeleid u naar een ontspannen natuurlijke houding zonder daarbij de spontaniteit te verliezen. Met de beschikking over een professionele mobiele studio kan de fotoshoot plaatsvinden in de studio, bij u op werk, thuis of buiten met een spectaculaire achtergrond. Foto’s voor websites worden vaak genomen met een volledig witte achterwand in kleur of zwart-wit. Klanten zijn : MKB bedrijven, directieleden.

Event Fotograaf Den Haag

Uw bedrijfspresentatie, evenement of bedrijfsfeest, ik leg het graag voor u vast. Hierbij houd ik rekening met uw wensen, het programma en de vips. Bij een congres of evenement ben ik onopvallend bezig het event zo mooi en interessant mogelijk vast te leggen. Bij een bedrijfsfeest zal ik vaker uw gasten actief betrekken om zo persoonlijke en feestelijke beelden te kunnen maken. Klanten zijn oa.: gemeente Den Haag, OCW, SDU Uitgevers en diverse MKB bedrijven met evenementen in Den Haag of bedrijfsfeesten op Scheveningen strand.

 

Architectuur Fotograaf Den Haag

De liefde voor het licht en lijnenspel; architectuur- en bedrijfsfotografie verzorg ik voor grote en kleine bouwbedrijven, vastgoed ondernemers en communicatiebureau’s door heel Nederland. Gebruik makend van gespecialiseerde apparatuur lever ik strakke opgeruimde beelden onder optimale weersomstandigheden teneinde uniek beeldmateriaal te produceren.

Interieur Fotograaf Den Haag

Beleving, materiaalkeuze, lichtinval en steeds vaker ook de gebruikers zijn onderwerp bij interieur fotografie. Om te grote contrasten tussen binnen en buiten op te heffen en geen onnodige softwarematige trucjes uit te halen maak ik gebruik van studiolampen en kleuren gels om het interieur een natuurlijke en crispy look te geven.

Food Fotograaf Den Haag

Lekker eten mooi vastleggen! Food fotografie is het resultaat van een goede samenwerking tussen de kok/producent en de fotograaf. Voor restaurants, groothandels en producenten produceer ik food- en bedrijfsfotografie voor oa. productverpakkingen, menukaarten en kookboeken. Voor elke doelgroep bestaat een passende werkwijze en scherp tarief. Waar nodig kan een stylist worden ingeschakeld , vaak doe ik dit echter zelf.

Product Fotograaf Den Haag

Heldere en kleurechte beelden van uw product in zeer hoge resolutie of juist in webshop formaat aangeleverd, transparant of witte achtergrond met natuurlijke schaduw en refelectie! Met een eigen studio te Den Haag en voldoende parkeergelegenheid lever ik product- en bedrijfsfotografie voor ondernemers, ontwerpers, communicatiebureau’s en start ups. De focus ligt in het betaalbaar aanbieden van uniek beeldmateriaal. Ook grote aantallen zijn welkom. Naast productfotografie kunnen we in de studio of daarbuiten pakkende productvideo’s, videoreviews en demonstratie video’s maken.

Wat gebeurt er als u contact opneemt?

 • Ik neem bijna altijd direct de telefoon op anders bel ik meteen terug.
 • Op E-mail reageer ik gewoonlijk binnen 2 uur.
 • Het liefst heb ik telefonisch contact om de aanvraag goed voor ogen te krijgen.
 • U ontvangt meteen een ruwe schattig of offerte, bij grotere aanvragen komt hij graag langs of ontvangt u vervolgvragen.
 • U weet meteen of ik beschikbaar ben, wat de kosten zijn en wat er wordt geleverd.

Hoe wordt de fotoshoot gepland?

 • Als het om een event gaat met een vaste datum en tijdstip wordt de beschikbaarheid meteen gecontroleerd en weet u waar u aan toe bent.
 • Indien het een fotoshoot betreft waarbij meerdere personen beschikbaar dienen te zijn ontvangt u meerdere data als optie.
 • Betreft het een buitenshoot of Architectuur fotografie dan is het weer leidend en worden flexibele afspraken gemaakt die 2 dagen ervoor worden bevestigd na controle van het weer. Afzeggen of verplaatsen is kosteloos. Bij fotografie in de studio kan overdag en in de avond/weekend worden geboekt.

Hoe worden de kosten berekend?

 • Mijn uurtarief bedraagt € 87,50 voor transport, tijd op locatie, nawerking.
 • Aan de hand van de planning, de locatie van de fotoshoot en de gewenste kwaliteit kan ik een accurate berekening maken. Meerwerk vind alleen plaats in goed overleg en op uw verzoek.
 • De transporttijd is de tijd vanuit Den Haag naar en van uw locatie.
 • De tijd op locatie is de tijd die nodig is voor de op/afbouw van de shoot (indien nodig), de fotografie zelf en eventuele tijd die nodig is om de shoot te organiseren op de locatie zelf.
 • De bewerkingstijd is afhankelijk van het aantal foto’s en de moeilijkheidsgraad van de bewerking. Eventfoto’s zijn veel sneller te bewerken dan bijvoorbeeld productfoto’s.
 • U ontvangt een bindende prijsopgave voor de fotoshoot gebaseerd op uw informatie.

Aanleveringstijd

 • De aanleveringstijd is afhankelijk van uw wensen mits tijdig doorgegeven.
 • Voor reguliere shoots houd ik een maximale levertijd aan van 2 weken.
 • Indien u dit sneller wilt is dit op verzoek altijd mogelijk.
 • Het is geen probleem om bij events ed. meteen te bewerken en aan te leveren. Ik neem dan een laptop mee. Deze heb ik niet standaard bij, gelieve dit tijdig te melden.
 • Productfoto’s hebben een minimale aanlevering van 24 uur en bij grotere hoeveelheden wordt dit 48 uur.

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This