Bedrijfsfotograaf Gerrit Vermeulen

Studio Scheveningen Haven

Fotografie & Videografie

Webdesign

Portret fotograaf Den Haag

Vlot en doeltreffend neem ik de portretfoto’s van u of die van uw personeel. Ik begeleid u naar een ontspannen natuurlijke houding zonder daarbij de spontaniteit te verliezen. Met de beschikking over een professionele mobiele studio kan de fotoshoot plaatsvinden in de studio, bij u op werk, thuis of buiten met een spectaculaire achtergrond. Foto’s voor websites worden vaak genomen met een volledig witte achterwand in kleur of zwart-wit. Klanten zijn : MKB bedrijven, directieleden.

Event Fotograaf Den Haag

Uw bedrijfspresentatie, evenement of bedrijfsfeest, ik leg het graag voor u vast. Hierbij houd ik rekening met uw wensen, het programma en de vips. Bij een congres of evenement ben ik onopvallend bezig het event zo mooi en interessant mogelijk vast te leggen. Bij een bedrijfsfeest zal ik vaker uw gasten actief betrekken om zo persoonlijke en feestelijke beelden te kunnen maken. Klanten zijn oa.: gemeente Den Haag, OCW, SDU Uitgevers en diverse MKB bedrijven met evenementen in Den Haag of bedrijfsfeesten op Scheveningen strand.

 

Architectuur Fotograaf Den Haag

De liefde voor het licht en lijnenspel; architectuur- en bedrijfsfotografie verzorg ik voor grote en kleine bouwbedrijven, vastgoed ondernemers en communicatiebureau’s door heel Nederland. Gebruik makend van gespecialiseerde apparatuur lever ik strakke opgeruimde beelden onder optimale weersomstandigheden teneinde uniek beeldmateriaal te produceren.

Interieur Fotograaf Den Haag

Beleving, materiaalkeuze, lichtinval en steeds vaker ook de gebruikers zijn onderwerp bij interieur fotografie. Om te grote contrasten tussen binnen en buiten op te heffen en geen onnodige softwarematige trucjes uit te halen maak ik gebruik van studiolampen en kleuren gels om het interieur een natuurlijke en crispy look te geven.

Food Fotograaf Den Haag

Lekker eten mooi vastleggen! Food fotografie is het resultaat van een goede samenwerking tussen de kok/producent en de fotograaf. Voor restaurants, groothandels en producenten produceer ik food- en bedrijfsfotografie voor oa. productverpakkingen, menukaarten en kookboeken. Voor elke doelgroep bestaat een passende werkwijze en scherp tarief. Waar nodig kan een stylist worden ingeschakeld , vaak doe ik dit echter zelf.

Product Fotograaf Den Haag

Heldere en kleurechte beelden van uw product in zeer hoge resolutie of juist in webshop formaat aangeleverd, transparant of witte achtergrond met natuurlijke schaduw en refelectie! Met een eigen studio te Den Haag en voldoende parkeergelegenheid lever ik product- en bedrijfsfotografie voor ondernemers, ontwerpers, communicatiebureau’s en start ups. De focus ligt in het betaalbaar aanbieden van uniek beeldmateriaal. Ook grote aantallen zijn welkom. Naast productfotografie kunnen we in de studio of daarbuiten pakkende productvideo’s, videoreviews en demonstratie video’s maken.

Breed inzetbaar zijn is ook een specialisme

Uw bedrijf bestaat uit personeel, plaats, product, proces & promotie. Prettig als u maar 1 fotograaf nodig heeft om dit vast te leggen.

Creatieve oplossingen voor commerciële media

Het brede aanbod en de ervaring met online marketing & webdesign garanderen dat u de foto’s krijgt die u nodig heeft.

 

Pin It on Pinterest

Share This